Zupy

Chłodnik

Pomysł na

Smaczny obiad

Przygotowanie

Serek zagotować w 1,5l wody. Dodać pokrojoną włoszczyznę i gotować do miękkości. Doprawić do smaku. Ostudzić. Następnie dodać pokrojony ogórek, koperek i pietruszkę. Podawać z pokrojonym jajkiem lub twarogiem pokrojonym w kostkę.

Składniki

  • 100g serka topionego firmy SERTOP (najlepiej ze szczypiorkiem lub złoty ementaler)
  • 1,5l wody
  • porcja włoszczyzny
  • przyprawy (sól, pieprz)
  • natka koperku
  • 1 średniej wielkości zielony ogórek
  • natka pietruszki

Wyślij przepis

Uwaga!

Przeglądarka internetowa z której korzystasz jest przestarzała przez co strona może nie wyświetlać się w prawidłowy sposób. Zalecane przeglądarki: Chrome, Firefox, Opera

Developer tools

ReD Responsive Framework version