Dania z grilla

Grillowana polędwiczka

Pomysł na

Smaczny obiad

Przygotowanie

Polędwicę wieprzową rozbijamy delikatnie tłuczkiem. Każdy kawałek oprószamy solą i pieprzem i grillujemy przez ok.10 minut. Na każdą porcję kładziemy plaster serka topionego i zapiekamy jeszcze 5 minut, do momentu, aż serek się rozpuści.

Posypujemy drobno posiekaną natką pietruszki.

Składniki

  • 4 sztuki  2-centymetrowych kawałków polędwicy wieprzowej
  • 1 opakowanie serka śmietankowego SERTOP
  • sól, pieprz
  • 4 łyżki oliwy z oliwek

Wyślij przepis

Uwaga!

Przeglądarka internetowa z której korzystasz jest przestarzała przez co strona może nie wyświetlać się w prawidłowy sposób. Zalecane przeglądarki: Chrome, Firefox, Opera

Developer tools

ReD Responsive Framework version