Potrawy z ryb

Ryba w sosie serowym

Pomysł na

Smaczny obiad

Przygotowanie

Rybę oprószamy solą i pieprzem oraz posypujemy ulubioną przyprawą do ryb. Smażymy z obu stron na patelni przez ok.10-15 minut. Następnie dodajemy ulubiony serek topiony i podgrzewamy na małym ogniu do momentu, aż serek się rozpuści. Przekładamy kawałki ryb na talerze, na patelni mieszamy sos i polewamy nim rybę. Ozdabiamy natką pietruszki.

Składniki

  • 4 dzwonka halibuta lub innej, dowolnej ryby
  • 100 g serka topionego np. Śmietankowy z kolorowym pieprzem SERTOP
  • sól, pieprz, przyprawa do ryb (niekoniecznie)
  • oliwa z oliwek
  • natka pietruszki do ozdoby

Wyślij przepis

Uwaga!

Przeglądarka internetowa z której korzystasz jest przestarzała przez co strona może nie wyświetlać się w prawidłowy sposób. Zalecane przeglądarki: Chrome, Firefox, Opera

Developer tools

ReD Responsive Framework version