Pasty

Pasty do pieczywa

Pomysł na

Przekąska

Przygotowanie

Wiosenna: Serek topiony rozetrzeć w miseczce. Dodać drobno pokrojone ugotowane jajko, zieloną cebulkę lub szczypiorek, rzodkiewki. Wymieszać.

Z łososia wędzonego: Serek topiony rozetrzeć z wędzonym łososiem. Dodać drobno pokrojoną cebulkę i ugotowane jajko. Wymieszać.

Składniki

Wiosenna

  • 100 g serka topionego firmy SERTOP ze szczypiorkiem i cebulą lub np. Złoty Ementaler, Tylżycki, Cheddar 
  • 1 jajko
  • zielona cebulka lub szczypiorek
  • rzodkiewki

Z łososia wędzonego

  • 100 g serka topionego firmy SERTOP z łososiem lub np. Złoty Ementaler, Gouda 
  • 1 jajko
  • 30 g łososia wędzonego 
  • zielona cebulka

Wyślij przepis

Uwaga!

Przeglądarka internetowa z której korzystasz jest przestarzała przez co strona może nie wyświetlać się w prawidłowy sposób. Zalecane przeglądarki: Chrome, Firefox, Opera

Developer tools

ReD Responsive Framework version