Zupy

Zupa pomidorowa

Pomysł na

Smaczny obiad

Przygotowanie

Ugotować rosół lub rozpuścić kostki rosołowe. Serek topiony rozprowadzić niewielką ilością wywaru. Połączyć składniki, dodać przecier pomidorowy. Przyprawić do smaku i zagotować. Posypać drobno pokrojoną zieloną pietruszką. Podawać z makaronem lub ryżem.

Składniki

  • 1,5l wywaru mięsnego z włoszczyzną (lub z kostek rosołowych)
  • pęczek zielonej pietruszki
  • 1mały przecier pomidorowy
  • 100g serka topionego firmy SERTOP (np. złoty ementaler, gouda, cheddar, holenderski, tylżycki lub z pomidorami)
  • przyprawy (sól, pieprz)

Wyślij przepis

Uwaga!

Przeglądarka internetowa z której korzystasz jest przestarzała przez co strona może nie wyświetlać się w prawidłowy sposób. Zalecane przeglądarki: Chrome, Firefox, Opera

Developer tools

ReD Responsive Framework version