Podczas tegorocznej edycji Kulinarnego Konkursu Sera „Good Cheese” nasz serek topiony Złoty Ementaler w kostce 100 g zdobył srebrny medal w kategorii „Do smarowania”.
Konkurs skierowany był do producentów oferujących sery na polskim rynku, a oceny dokonywali doświadczeni kucharze i szefowie kuchni. Pod patronatem Stowarzyszenia Szefów Kuchni i Cukierni, pięcioosobowe jury oceniło produkty w dziewięciu kategoriach, skupiając się przede wszystkim na walorach smakowych i ogólnych wrażeniach.
To prestiżowe wyróżnienie jest dowodem na najwyższą jakość i smak naszego produktu!

Masz pytania dotyczące naszych produktów,
chciałbyś z nami współpracować?
Napisz lub zadzwoń do nas

Uwaga!

Przeglądarka internetowa z której korzystasz jest przestarzała przez co strona może nie wyświetlać się w prawidłowy sposób. Zalecane przeglądarki: Chrome, Firefox, Opera

Developer tools

ReD Responsive Framework version