Zakąski

Koreczki z serków topionych

Pomysł na

Przekąska

Przygotowanie

Kostkę 100g serka topionego pokroić na nieduże kwadraciki. Warzywa pokroić ozdobnie. Spinać razem wykałaczką w różnych zestawach i ułożyć na liściach sałaty. Szczególnie polecamy koreczki z serka złoty ementaler i różowych winogron oraz z serka z wędzonym kurczakiem i zielonego ogórka. Podawać jako przekąskę do win.

Składniki

  • serki topione firmy SERTOP o różnych smakach (np. złoty ementaler, z papryką, z wędzonym kurczakiem, z pomidorami, z warzywami),
  • warzywa i owoce: zielony ogórek, koktajlowe pomidorki, winogrona różowe, papryka, oliwki.

Wyślij przepis

Uwaga!

Przeglądarka internetowa z której korzystasz jest przestarzała przez co strona może nie wyświetlać się w prawidłowy sposób. Zalecane przeglądarki: Chrome, Firefox, Opera

Developer tools

ReD Responsive Framework version