Farsze

Faszerowane bagietki

Pomysł na

Lunch w przerwie

Przygotowanie

Farsz: utrzeć serek topiony, dodać jajka pokrojone w kostkę, wędlinę i warzywa pokrojone w słupki.

Kawałki bagietki wydrążyć i następnie napełnić farszem. Zawinąć w folię aluminiową i schłodzić dobrze w lodówce. Schłodzoną bagietkę pokroić w plastry i podawać na talerzu przybranym sałatą.

Składniki

  • 100g serka topionego firmy SERTOP (dowolny smak np. złoty ementaler, z papryką lub ze szczypiorkiem)
  • 1-2 gotowane jajka
  • wędlina (dowolna)
  • ogórki konserwowe, papryka, szczypiorek
  • przyprawy (sól, pieprz)
  • 1 bagietka

 

Wyślij przepis

Uwaga!

Przeglądarka internetowa z której korzystasz jest przestarzała przez co strona może nie wyświetlać się w prawidłowy sposób. Zalecane przeglądarki: Chrome, Firefox, Opera

Developer tools

ReD Responsive Framework version