Dania z grilla

Grillowane pieczarki

Pomysł na

Smaczny obiad

Przygotowanie

Pieczarki obieramy i odcinamy nóżki. Serek topiony ugniatamy z serkiem brie. Grzyby wypełniamy przygotowaną masą serową i zapiekamy na grillu lub w piekarniku do momentu, aż będę dostatecznie miękkie.

Podajemy na liściu sałaty, posypane świeżo zmielonym pieprzem i ozdobione natką pietruszki

Składniki

  • 20 sztuk dużych pieczarek
  • 1 opakowanie serka topionego SERTOP np. śmietankowy lub Złoty Ementaler
  • kawałek serka brie
  • 4 liście sałaty,
  • natka pietruszki do dekoracji, mielony pieprz

Wyślij przepis

Uwaga!

Przeglądarka internetowa z której korzystasz jest przestarzała przez co strona może nie wyświetlać się w prawidłowy sposób. Zalecane przeglądarki: Chrome, Firefox, Opera

Developer tools

ReD Responsive Framework version