Dania z grilla

Grillowane roladki mięsne

Pomysł na

Smaczny obiad

Przygotowanie

Piersi z kurczaka rozbijamy delikatnie tłuczkiem. Na każdy filet kładziemy połowę plastra ananasa i kawałek serka topionego. Oprószmy solą i pieprzem i zawijamy w roladki. Spinamy drewnianym patyczkiem i ponownie oprószamy całość solą i pieprzem. Grillujemy na tacce przez ok. 10-15 minut. Dekorujemy natką z pietruszki lub koperkiem.

Składniki

  • 4 pojedyncze piersi z kurczaka
  • pół kostki dowolnego serka topionego SERTOP
  • 2 plastry ananasa
  • sól, pieprz
  • natka pietruszki lub koperek do dekoracji.

Wyślij przepis

Uwaga!

Przeglądarka internetowa z której korzystasz jest przestarzała przez co strona może nie wyświetlać się w prawidłowy sposób. Zalecane przeglądarki: Chrome, Firefox, Opera

Developer tools

ReD Responsive Framework version