Farsze

Ruloniki z szynki

Pomysł na

Przekąska

Przygotowanie

Farsz: Serek twarogowy topiony (dowolny smak) wymieszać z przyprawami i dowolnymi dodatkami.

Plastry szynki przekroić w poprzek. Każdy plaster posmarować grubo farszem i zwinąć w rulonik. Podawać na liściach sałaty. Można ułożyć na głębszym półmisku i zalać galaretą do mięs.

Składniki

  • 6 dużych plastrów szynki konserwowej
  • 3 kostki 100g serka twarogowego topionego SERTOP (smak np.: naturalny lub ze szczypiorkiem i cebulą
  • dodatki (wg uznania) np.: zioła , szczypiorek , papryka
  • przyprawy: sól, pieprz

Wyślij przepis

Uwaga!

Przeglądarka internetowa z której korzystasz jest przestarzała przez co strona może nie wyświetlać się w prawidłowy sposób. Zalecane przeglądarki: Chrome, Firefox, Opera

Developer tools

ReD Responsive Framework version