Przygotowanie
Naleśniki
Wszystkie składniki ciasta wymieszać razem do połączenia składników. Smażyć na rozgrzanej patelni teflonowej bez dodatku tłuszczu.
Przygotowanie tortu naleśnikowego:
Naleśniki przekładać jeden na drugi tak jak tort w kolejności:
1.100 g serka topionego śmietankowego ziołowego z czosnkiem SERTOP, szpinakiem Baby i orzeszkami pini
2. 100 g sera topionego OSCAR z szynką SERTOP, plastrami szynki i szczypiorkiem
3. 1 op krem twarogowy z papryka SERTOP, pokrojona w paseczki papryka z zalewy
4. 100 g serka topionego śmietankowego z kolorowym pieprzem SERTOP, orzechami włoskimi i bazylią
5. 100 g sera topionego kiełbaski – naturalny SERTOP, rukolą, tuńczykiem i czerwona cebulą.
Ostatni naleśnik udekorować serkiem topionym Złoty Ementaler wyciskanym z szprycy i pistacjami oraz czerwonym pieprzem
Ułożyć. Zawinąć w folię, wstawić na godz do lodówki. Kroić jak tort:)