Zapiekanki

Zapiekane bułeczki

Pomysł na

Przekąska

Przygotowanie

Farsz może być dowolnie skomponowany lub przygotować taki jak w przepisie z „nadziewanych ziemniaków”. Ściąć wierzch bułeczki. Wydrążyć miąższ i posmarować lekko masłem. Nałożyć farsz. Na wierzchu ułożyć po trójkąciku serka firmy SERTOP i przykryć uprzednio ściętymi wierzchami. Tak przygotowane bułeczki zapiec w piekarniku.

Składniki

  • 1 bułeczka „Kajzerka”
  • trójkącik serka topionego firmy SERTOP (porcja 17,5g) o różnych smakach (np. z  szynką, z papryką, ze szczypiorkiem lub gouda)
  • przygotowany dowolny farsz
  • masło

Wyślij przepis

Uwaga!

Przeglądarka internetowa z której korzystasz jest przestarzała przez co strona może nie wyświetlać się w prawidłowy sposób. Zalecane przeglądarki: Chrome, Firefox, Opera

Developer tools

ReD Responsive Framework version